به گزارش میراث آریا(chtn) مرتضی رحمانی موحد صبح امروز 31 اردیبهشت در نشست با فعالان گردشگری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به بیان مشکلات، نظرات و پیشنهادات فعالان گردشگری این استان اظهار کرد: در جلسات داخلی سازمان و دستگاههایی که در این قطار حرکت میکنیم مسائل مطرح شده را بررسی و پیگیری میکنیم و صنعت گردشگری باید وضعیت آن مشخص شود.
وی با تأکید بر اینکه قصد داریم در برنامه ششم مدیریت فرابخشی در گردشگری را در دستور کار داریم، گفت: بسیاری از موارد مطرح شده فعالان گردشگری مورد قبول بوده و بسیاری از آنها در برنامه و وظیفه و نگاه استانی است.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به اولین دیدار خود با فعالان گردشگری کهگیلویه و بویراحمد اذعان کرد: در سیاستهای کلان سازمان و دولت و تدبیر و امید سه عنصر سیاستهای سازمان بحث افزایش گردشگران خارجی، ایران گردی و استفاده از فناوریها در گردشگری بوده که ما را به چشمانداز 1400 برساند و اشکال مختلفی را که میتواند در توانمندسازی نیروهای گردشگری داشته باشیم.
این مسئول در بخشی دیگر از سخنان خود در خصوص اجرای جشنوارهها در سطح کشور اذعان کرد: اصل کار را به بخش خصوصی و تشکلهای مردم نهاد برنامهریزی و در دستور کار قرار دادیم و در بحث اجرا به دنبال قطع دستگاههای دولتی در برگزاری جشنوارهها هستیم.
رحمانیموحد گفت: دنبال این هستیم هم بخش خصوصی توانمند برنامهها را اجرا کند و آنها را در بحث جذب گردشگر توانمند بسازیم.
وی ادامه داد: از دیگر برنامههای که در ستاد اعلام کردیم این است که با جشنوارههای و همایشها متنوع هم تقویت جذابیت برای جذب گردشگران در مناطق کمتر شناخته شده و توسعه نیافته و شور و اشتیاق گردشگری را داشته باشیم که این امر به نوعی باعث مشارکت مردمی و تشویق میشود و نهایتا آنچه که نیازمند آن هستیم اتفاق میافتد.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خاطرنشان کرد: کسانی که در این عرصه توانمند هستند برنامههای خود را ارتقاء دهند تا امکان رونق بحث گردشگری فراهم شود.
رحمانیموحد در ادامه با اشاره به ظرفیتهای کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در خصوص ظرفیت کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت غالب آن طبیعت گردی، بومگردی و عشایری و اکوتوریسم است که همه را استان یکجا دارد و بسیاری از کشورها به واسطه بافت سنتی خود گردشگران زیادی را جذب میکند و درآمدهای زیادی را کسب میکنند.
این مسئول گردشگری با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد میتواند در یک فعالیت کمک گرفته شود و بعد خود فعالیتهایش را شروع کند، گفت: برگزاری تورهای تفریحی منطقهای به جذب گردشگر در حوزههای اطراف میتواند موثر باشد.
وی با تأکید بر اینکه برای حداکثر جذب گردشگر خارجی اگر کسی برنامهای داشته باشد چه از لحاظ مالی و حمایت بین دستگاهی همراه و همگام با فعالان این عرصه هستیم، گفت: به طرحهای جذب گردشگر کمک میکنیم و دفاتر خدمات مسافری باید برنامههای خود را تقویت کنند.
رحمانی موحد گفت: برای رسیدن به نقطه مطلوب میتوان از ظرفیتهای استانهای اطراف و تعریف بستههای گردشگری و اطلاعرسانی در بخشهای مختلف نیز موثر باشد و برای توانمندسازی کسانی که موقعیتها و فرصتها را معرفی کند کمک میکنیم.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خاطرنشان کرد: برای همه استانها پیشنهاد دادم که یک کارگروه جذب سرمایهگذاری داشته باشند که در کهگیلویه و بویراحمد نیاز به این کارگروه میتواند موثر واقع شود که از نمایندگان دستگاهها با محوریت سازمان گردشگری تمام ظرفیتها به یک بسته معرفی تبدیل شود.
رحمانیموحد ادامه داد: سرمایهگذار به اتاق من میآید ولی بسته سرمایهگذاری گردشگری ندارم که استان کهگیلویه و بویراحمد را معرفی کنیم که با وجود شناخت اندکی که دارم نیازمند بسته کامل از معرفی استان هستیم تا بتوان سرمایهگذار را وارد استان کرد و گردشگری را رونق داد.
انتهای پیام/